14.3 C
Amposta

Avui es presenta la intervenció artística de Miquel Paton feta a la capella dels Prats d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Avui divendres 16 d’agost, a les 20.30h, la Sala d’Actes de la Biblioteca Trinitari Fabregat acollirà la presentació de l’obra de Miquel Paton. A més, durant el transcurs de la presentació es projectarà un audiovisual del procés de la intervenció artística.

L’estiu de 2015, la família Rosàs Tosas va encarregar a l’artista Miquel Paton de portar a terme una intervenció artística a la capella dels Prats, amb l’objecte de crear una nova pintura per a l’espai central del retaule barroc, ubicat a la capella de la seva propietat, al bell mig dels prats canareus.

La composició d’aquesta obra havia de dialogar amb una icona exempta de la Mare de Déu, titular de la capella. Després de la intervenció, podem veure el retaule emmarcant una nova pintura feta a l’oli sobre llenç de cotó, encolat sobre tauler fenòlic de 12 mm, de dimensions 230 x 155 cm. L’obra s’inspira en l’estructura interna dels retaules barrocs i en la cartografia del territori més proper. La gamma cromàtica emprada sorgeix dels colors del pas de les estacions. La contemplació del conjunt ens convida a la introspecció, elevant la mirada des de camps i horts fins els blaus de llum i cap a l’infinit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacció – J,V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -