14.3 C
Amposta

Autobusos de la Sénia i Tortosa no van poder arribar a Perpinyà

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els autobusos organitzats per la ANC que van sortir a primera hora d’aquest matí des la Sénia i Tortosa en direcció a l’acte del Consell per la República no van poder arribar a Perpinyà i van haver de donar mitja volta.

Molts dels assistents a l’acte van informar de diversos controls policials a la Frontera, fet que va provocar que l’inici de l’acte tardés una hora per les aglomeracions en els accessos al municipi per carretera, i que van generar diversos quilòmetres de cua.

Era tanta la gent que volia entrar a la ciutat de la Catalunya Nord, que la policia francesa va decidir tancar els accessos a la mateixa i una trentena d’autobusos es van haver de quedar a les portes i donar mitja volta. Dos d’ells, havien sortit des de les Terres de l’Ebre. El de la Sénia a les 05:30 havia passat a recollir gent d’Ulldecona, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta i l’Ampolla. L’altre, havia arrencat des de Tortosa, acompanyat d’un segon, a les 6:15.

Joan Pere Gómez, Director de Ports de la Generalitat de Catalunya, va denunciar al seu compte de twitter que la policia francesa els ha desviat cap a un embús i l’autobús amb el que viatjava va haver de donar la volta.

Font: Ebre digital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -