14.3 C
Amposta

Assemblea de Càritas Catalunya a Tortosa: compromís amb els més vulnerables

L’Assemblea va concloure amb una pregària i un dinar de germanor a les 14 hores

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dimecres 10 d’abril, a la seu de Càritas Diocesana de Tortosa, es va celebrar l’Assemblea de Càritas Catalunya amb la participació dels equips directius de les deu Càritas que la conformen. L’assemblea va ser presidida per Mons. Sergi Gordo, bisbe de Tortosa, qui va emfatitzar la necessitat de donar suport als més vulnerables i marginats de la societat, destacant l’importància de l’acompanyament social.

Posteriorment, el bisbe Javier Vilanova, representant del Sr. Cardenal Omella, va reiterar la importància de treballar en favor dels més necessitats. El president de Càritas Catalunya, Sr. Francesc Roig, va saludar els assistents i es va aprovar l’acta de la darrera reunió. Roig va detallar les activitats institucionals i les relacions amb l’administració pública i altres organismes.

A continuació, es va iniciar el procés d’elecció del nou president/a de Càritas Catalunya i es va renovar les vicepresidències de la Comissió Permanent. Sobre l’aspecte econòmic, es va presentar el tancament de l’exercici econòmic del 2023 i la proposta del pressupost per al 2024, que va ser aprovada. Seguidament, el coordinador d’Àmbits va exposar les activitats en els àmbits socials, de comunicació i de gestió.

L’Assemblea va concloure amb una pregària i un dinar de germanor a les 14 hores.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -