14.3 C
Amposta

Ascó acull el musical “Ojos Verdes” dins de la programació de l’Ascó Batega 2023

El festival Ascó Batega es dur a terme del 16 de juliol al 9 de setembre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -


L’obra de teatre musical “Ojos Verdes, Miguel de Molina in Memoriam” captiva el cor de l’Ajuntament d’Ascó i del Festival Ascó Batega. En commemoració dels 85 anys de la Batalla de l’Ebre, aquesta representació única ens transporta a través de la crònica d’Espanya a partir de la vida de Miguel de Molina. Ascó s’omplirà de música, emoció i cultura el dissabte 22 de juliol a les 22.30 h, quan l’espectacle prengui vida al Casal Municipal.

“Ojos Verdes” és un viatge musical fascinant que rescatarà les melodies icòniques de la copla espanyola, interpretades amb passió i autenticitat. Aquesta obra, que ofereix una experiència teatral inoblidable, recorda la importància de la música popular com a part integral de la nostra essència cultural. És un homenatge a la figura de Miguel de Molina, un artista que va lluitar per viure amb autenticitat i que va pagar un preu molt alt per això.

L’Ajuntament d’Ascó i el Festival Ascó Batega us conviden a ser part d’aquest esdeveniment únic. Amb l’entrada gratuïta i no numerada, tothom té l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència enriquidora i connectar amb les nostres arrels musicals més autèntiques.

“Ojos Verdes, Miguel de Molina in Memoriam” és una oportunitat per celebrar la llibertat, l’expressió artística i la memòria col·lectiva; una obra que ens recorda que la música té el poder de connectar-nos, d’inspirar-nos i de mantenir vives les històries i els somnis del passat.

Ojos Verdes © Sonia Ochoa

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -