14.3 C
Amposta

Amposta obre una enquesta per conèixer les problemàtiques d’habitatge del municipi

És una de les fases del procés de redacció del Pla, que ha de definir la política municipal d’habitatge durant els pròxims 6 anys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Definir les polítiques públiques en matèria d’habitatge per als propers sis anys. Aquest és el principal objectiu del Pla Local de l’Habitatge que actualment està redactant l’Ajuntament d’Amposta amb l’empresa Celobert, cooperativa d’arquitectura, enginyeria i urbanisme. Durant la primera fase, actualment en marxa, s’està fent un anàlisi de la situació de l’habitatge al municipi amb la participació dels equips tècnics municipals, les entitats i agents que treballen en l’habitatge a Amposta.

Aquest mes de novembre, aquesta fase, s’obre a la ciutadania en general amb una enquesta per conèixer què n’opina el veïnat d’Amposta en referència a les problemàtiques relacionades amb l’habitatge que identifiquen i com els afecten. L’enquesta, que es pot respondre de manera telemàtica i és anònima, pregunta per problemàtiques com el preu de l’habitatge, els desnonaments, les condicions de conservació, la convivència o les ocupacions i en quin grau els afecten directament. També demana quines creuen que han de ser les actuacions prioritàries a desenvolupar per l’ajuntament en matèria d’habitatge.

Un cop recavada tota aquesta informació, es farà la diagnosi que permetrà definir les polítiques de l’Ajuntament per als propers sis anys.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -