14.3 C
Amposta

ALDI obre la primera botiga a Deltebre

El nou establiment està situat al carrer Doctor Martí Buera, s/n, i disposa de 1.000 m2 de sala de vendes i una plantilla de 12 col·laboradors i col·laboradores

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

ALDI, la cadena de supermercats alemanya, consolida la seua presència a Catalunya amb la inauguració del seu primer establiment a Deltebre, aquest dimecres. Ubicada al carrer Doctor Martí Buera, s/n, la nova botiga ofereix una àmplia sala de vendes de 1.000 m² i compta amb un equip de 12 treballadors dedicats a proporcionar un servei de qualitat.

Jordi Filiberto, responsable d’Expansió d’ALDI a la zona, ha destacat la importància de l’obertura a Deltebre durant l’acte inaugural, subratllant que aquesta nova botiga és una oportunitat per apropar als veïns i veïnes la filosofia d’ALDI centrada en preus baixos i descomptes, essència de la identitat de l’empresa.

La nova botiga ALDI de Deltebre ofereix als clients una selecció de gairebé 2.000 productes, amb un notable 86% de marca pròpia i un 80% d’origen nacional, incloent-hi productes locals de la província de Tarragona i també de la resta de Catalunya. A més, els clients trobaran ofertes setmanals en articles bàsics i altres productes, fent que la compra setmanal sigui convenient i econòmica.

A Catalunya, ALDI treballa amb prop de 70 proveïdors locals. Aquesta xarxa local de proveïdors els permet abastir els seus supermercats amb aproximadament 90 productes cultivats i elaborats en territori català. Aquest compromís amb la producció local reafirma la missió d’ALDI de proporcionar als seus clients productes frescos i de qualitat, alhora que contribueix al desenvolupament de l’economia local.

Amb aquesta inauguració, ALDI reafirma el seu compromís amb els consumidors catalans, oferint-los una alternativa de compra amb una àmplia gamma de productes de qualitat, preus competitius i un servei orientat a la satisfacció del client.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -