14.3 C
Amposta

Tortosa trasllada l’Oficina del Voluntariat al mercat per fer-la més visible i accessible

L'alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i el regidor de Joventut, Víctor Grau, han inaugurat la nova seu que informa i assessora tant entitats com voluntaris

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Oficina del Voluntariat s’ha traslladat de la primera planta de l’edifici del Carrilet a una de les caselles exteriors del mercat municipal, a l’avinguda de la Generalitat, amb l’objectiu de fer-la créixer.

“Donem més visibilitat a l’Oficina del Voluntariat, la fem més atractiva i accessible a la ciutadania, amb l’objectiu d’arribar a un major nombre de persones”, ha explicat l’alcalde, Jordi Jordan, que juntament amb el regidor de Joventut, Víctor Grau, ha inaugurat la nova oficina.

L’Oficina del Voluntariat és un servei municipal per informar i assessorar tant a les entitats com a les persones interessades a fer de voluntàries. Actualment, a Tortosa hi ha unes 250 persones voluntàries en actiu, una xifra que encara pot créixer i, en aquest sentit, es treballa des de l’Oficina del Voluntariat. Entre les accions que es promouen des de l’Oficina del Voluntariat hi ha la formació, xerrades que s’organitzen a demanda dels centres, educatius o de lleure, i cursos de voluntariat. “Enguany com a novetat hem iniciat un seguit de xerrades de sensibilització als instituts, perquè joves a partir de setze anys puguen entrar a formar part del banc de voluntaris”, ha dit el regidor de Joventut.

Una altra de les actuacions de l’Oficina del Voluntariat és l’organització de la Festa de les Entitats Socials, que permet donar a conèixer els projectes que impulsem en un marc lúdic i festiu. També promou un programa a la ràdio municipal on les diferents associacions tenen un espai per explicar les seues iniciatives. “El canvi d’ubicació de la seu permetrà visibilitzar més el servei, fer créixer el voluntariat i el teixit associatiu de Tortosa”, ha conclòs Grau.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -