14.3 C
Amposta

Alcanar, l’únic municipi del Montsià que aconsegueix el Segell Infoparticipa amb un 100% de puntuació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha lliurat aquesta setmana el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local amb un 100% de puntuació a l’Ajuntament d’Alcanar, l’únic de la comarca del Montsià i un dels 36 de tot el país que enguany ha obtingut un 100% d’indicadors positius.

L’acte ha tingut lloc al Rectorat de la UAB seguint les mesures de seguretat per la Covid-19, motiu pel qual en aquesta edició només han pogut participar els municipis i consells comarcals que han obtingut la màxima puntuació. La rectora de la UAB, Margarita Arboix, ha tornat a felicitar les administracions distingides i ha agraït el seu esforç per fer possible que la ciutadania pugui tenir confiança en les administracions públiques també en aquests temps d’incertesa.

L’Ajuntament d’Alcanar ha treballat intensament els últims quatre anys amb l’objectiu que l’administració funcioni amb la màxima transparència i que totes les persones puguin accedir a la informació sobre l’acció de govern i els serveis que presta el consistori de manera útil i eficient. “El nostre ajuntament ha revalidat el Segell Infoparticipa amb la màxima puntuació. Ens sentim molt orgullosos”, ha manifestat l’alcalde, que hi ha afegit: “Mantenir el 100% implica una feina constant del l’equip tècnic de l’Ajuntament. Volem fer un especial agraïment als treballadors i treballadores dels departaments de Secretaria, Intervenció i Comunicació.”

“El consistori també aposta per la comunicació en línia a través del web i les xarxes socials per tal de democratitzar la informació i garantir que el màxim nombre de persones puguin tenir coneixement de totes les convocatòries públiques”, ha comentat Meritxell Ulldemolins, regidora de Participació Ciutadana.

A partir de 48 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, basats en la Llei de Transparència del 2013, s’atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seua població.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -