14.3 C
Amposta

Albert Jiménez i Leticia Menéndez guanyadors del XVII Ironcat l’Ampolla

A la línia de meta han arribat 78 triatletes, ja que 15 s’han retirat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El XVII Ironcat l’Ampolla, celebrat aquest  dissabte, ha comptat amb la participació de 104 triatletes procedents de  diferents indrets de l’Estat espanyol. La competició, la més antiga en la  modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, s’ha iniciat a les 7 del  matí a la platja de l’Arquitecte amb la prova aquàtica, en la qual els  participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent  modalitat a realitzar ha estat la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180  quilòmetres. La darrera disciplina ha estat la cursa a peu, que constava de  42 quilòmetres. 

A la línia de meta han arribat 78 triatletes, ja que 15 s’han retirat. Els jutges,  però, no han desqualificat cap participant. En la categoria masculina, el  guanyador ha estat Albert Jiménez Garcés amb un temps de 8h 16’ 53’’,  seguit per Pawel Miziarki, qui ha efectuat la prova amb un temps de 8h 45’  58’’, i la tercera posició l’ha ocupat Mateusz Grzybek amb un temps de 8h  50’ 40’’. En la categoria femenina, la primera en arribar a la línia de meta ha  estat Leticia Menéndez López amb un temps de 11 h 30’ 47’’, seguida per  Silvia Montserrate Vidal amb un temps de 12h 11’ 25’’, i en tercera posició  ha quedat Elisabet Muñoz Garcia amb un temps dem 12h 41’ 17’’. 

El XVII Ironcat l’Ampolla ha estat organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla  amb el suport de la Federació Catalana de Triatló. 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -