14.3 C
Amposta

Albert Jiménez i Leticia Menéndez guanyadors del XVII Ironcat l’Ampolla

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El XVII Ironcat l’Ampolla, celebrat aquest dissabte, ha comptat amb la participació de 104 triatletes procedents de diferents indrets de l’Estat espanyol. La competició, la més antiga en la modalitat de llarga distància de la península Ibèrica, s’ha iniciat a les 7 del matí a la platja de l’Arquitecte amb la prova aquàtica, en la qual els participants havien de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar ha estat la bicicleta, en la qual havien de recórrer 180 quilòmetres. La darrera disciplina ha estat la cursa a peu, que constava de 42 quilòmetres.

A la línia de meta han arribat 78 triatletes, ja que 15 s’han retirat. Els jutges, però, no han desqualificat cap participant. En la categoria masculina, el guanyador ha estat Albert Jiménez Garcés amb un temps de 8h 16’ 53’’, seguit per Pawel Miziarki, qui ha efectuat la prova amb un temps de 8h 45’ 58’’, i la tercera posició l’ha ocupat Mateusz Grzybek amb un temps de 8h 50’ 40’’. En la categoria femenina, la primera en arribar a la línia de meta ha estat Leticia Menéndez López amb un temps de 11 h 30’ 47’’, seguida per Silvia Montserrate Vidal amb un temps de 12h 11’ 25’’, i en tercera posició ha quedat Elisabet Muñoz Garcia amb un temps dem 12h 41’ 17’’.

El XVII Ironcat l’Ampolla ha estat organitzat per l’Ajuntament de l’Ampolla amb el suport de la Federació Catalana de Triatló.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -