14.3 C
Amposta

Albert Batet: “Junts és el vot útil per defensar els autònoms, els comerços, els empresaris, els professionals sanitaris i l’escola catalana”

El cap de llista per la demarcació de Tarragona assegura que "el 14 de febrer es decideix: si Laura Borràs o Salvador Illa; avançar o retrocedir. Junts per Catalunya o el tripartit 'a cambio de nada'; nació o imposició"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Catalunya ha celebrat l’acte central de la campanya electoral a Vic fent connexions telemàtiques per tot el territori. El cap de llista de Junts a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, ha recordat que el 14 de febrer “cada vot serà decisiu”. Per això, ha remarcat el vot útil que representa Junts per Catalunya que és per defensar “els empresaris, els comerços, la gent que ho està passant malament. Un vot útil pels autònoms; a favor de les inversions per captar empreses; gestionar els fons europeus des de Catalunya; per defensar l’escola catalana; a favor dels professionals de la salut; per destinar més recursos per les residències i per millorar la formació dels joves” i fer créixer les seves expectatives en el món laboral.

En contraposició a aquest missatge de “bona gestió, solvència i responsabilitat”, Batet ha exposat els incompliments i la mala gestió del govern del PSOE, i de l’exministre i candidat del PSC, Salvador Illa. “L’Estat espanyol és a la cua d’Europa en donar ajudes directes a les empreses en aquesta crisi econòmica; ha pujat la quota als autònoms; ha pactat els fons europeus amb Vox per destinar els diners a les empreses de l’IBEX; no destina els recursos necessaris per poder desenvolupar correctament la Llei de la dependència; és l’Estat líder en atur juvenil”. I, per revertir aquesta situació, el candidat de Junts s’ha preguntat “què fa el Govern espanyol? Destinar més recursos a la monarquia o incrementar el pressupost del Ministeri de Defensa, en lloc de destinar-los a la ciutadania”.

Per millorar la situació de crisi econòmica, social i sanitària que pateix Catalunya, Albert Batet ha assegurat que l’única formació que ho pot fer és Junts per Catalunya. Per això, “el diumenge 14 de febrer es decideix: si Laura Borràs o Salvador Illa; avançar o retrocedir. Junts per Catalunya o el tripartit ‘a cambio de nada’; nació o imposició”, ha insistit.

Junts per Catalunya, la força del territori

El cap de llista de Junts, Albert Batet, també ha fet referència a la gran campanya electoral de proximitat que estan fent els candidats de Junts a la demarcació de Tarragona, però també tots els afiliats i afiliades. “És un goig i un orgull ser de Junts. Tenim una militància i una força territorial que no té ningú, fent campanya arreu del país” per fer arribar a tots els pobles i totes les ciutats “el missatge d’esperança i il·lusió” del partit.

Des de la demarcació de Tarragona, els candidats de Junts s’han connectat telemàticament des de diferents punts del territori amb les furgonetes que estan recorrent el territori fent arribar el missatge de Junts.

Des de les Terres de l’Ebre, les candidates Mònica Sales i Irene Negre han defensat el Delta i la lluita contra el canvi climàtic. Junts per Catalunya serà el Govern que protegeixi aquest espai, amb la implementació de l’agència del canvi climàtic.

A Tarragona, els candidats Eusebi Campdepadrós i Jordi Sendra han destacat l’important hub logístic que representa el Port de Tarragona, que obre la ciutat al món i és un dels grans motors econòmics del territori. Quim Calatayud i Montse Vilella han realçat el compromís de Junts amb el comerç i el turisme, dos sectors que estan patint la greu crisi econòmica, reclamant ajuts directes. Per acabar, Hèctor López Bofill, ha recordat que Junts per Catalunya és votar justícia i un país sense presos polítics ni exiliats.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -