14.3 C
Amposta

L’Ajuntament de l’Aldea aconsegueix el premi extraordinari a la eficàcia comunicativa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ComSET(grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) ha creat un premi extraordinari per destacar especialment els resultats assolits pels webs municipals en dues categories. D’una banda, el premi a l’eficàcia comunicativa distingeix els portals on la informació és particularment accessible, intel·ligible i llegible. En aquesta categoria, s’aplica una discriminació positiva a favor de les poblacions amb menys de 10.000 habitants per reconèixer administracions que fan un esforç especial sense comptar amb els recursos humans i tecnològics que caracteritzen els consistoris de municipis més poblats. Aquesta primera edició premia els webs dels ajuntaments de Centelles (7.404 habitants), Viladecavalls (7.512), l’Aldea (4.160) i Llagostera (8.453).

L’Ajuntament de l’Aldea ha rebut també per quart any consecutiu el títol que l’atorga com 100% transparent. La Universitat Autònoma de Barcelona premia als ajuntaments, Consells Comarcals amb el segell INFOPARTICIPA, que premia la transparència informativa. L’Aldea ha estat un dels 113 ajuntaments amb un guardó atorgat i un dels 36 ajuntaments amb un 100% de transparència informativa.

El Mapa INFOPARTICIPA és una eina impulsada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB l’any 2012, en analitzar la informació dels webs dels 947 ajuntaments catalans, per a fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

Alcanar és l’únic ajuntament ebrenc que acompanya a l’Aldea amb el segell INFOPARTICIPA 100% de transparència, l’Aldea ha aconseguit més punts que ajuntaments més grans de les Terres de l’Ebre i amb més recursos com són Amposta (91,67%), Tortosa (93,75%), i Deltebre (95,83%).

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -