14.3 C
Amposta

Aitor López i Joan Capilla entren a formar part del Consell d’Experts de l’AEHT 

El Consell de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona agrupa a tots xefs de la província, guardonats amb Soles Repsol i Estrelles Michelin

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) i Repsol, han presentat a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT de dos nous xefs: Aitor López, del Restaurant Citrus del Tancat de Codorniu, guardonat amb la distinció Sol Repsol; i Joan Capilla, del Restaurant L’algadir del Delta, guardonat amb la distinció Estrella Verda Michelin.

Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha expressat el seu agraïment a Repsol per fer possible aquest reconeixement anual a l’exigència, la passió i la qualitat gastronòmica de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Durant l’acte, Javier Sancho, director del C.I.Tarragona de Repsol i Francesc Pintado, han entregat la ja mítica jaqueta de cuina de l’AEHT als dos nous membres com a mostra de benvinguda al Consell d’Experts.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018 amb l’objectiu d’aglutinar a professionals del sector reconeguts per la seva trajectòria i experiència, i actualment, compta amb 13 xefs i amb 2 dos representants del sector formatiu (clau per al futur de la professió): Òscar Saladié, degà de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i Jorge Gómez, director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Així doncs, l’AEHT amb la complicitat de Repsol, ha volgut seguir ampliant i enfortint el Consell d’Experts amb l’incorporació de dos nous restaurants de referència que representen i reforcen la qualitat del sector a la província. Els Sols Repsol són les prestigioses distincions que s’atorguen als millors restaurants i cuiners del país. Símbol d’excel·lència culinària i mostra del vincle i del recolzament de Repsol a la gastronomia d’Espanya i Portugal, i un any més, també, a la La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT).

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -