14.3 C
Amposta

Adif treu a subhasta pública un immoble a Aldover per 58.000 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta licitació s’inscriu en la subhasta d’un total de 92 immobles distribuïts en diferents províncies d’Espanya, entre els quals figuren una antiga estació, solars residencials i industrials, habitatges, locals comercials, places de garatge i trasters.

L’immoble localitzat al carrer de la Venda, número 45, d’Aldover, en l’antiga línia fèrria Tortosa-La Pobla de Híjar, consisteix en un habitatge de 84,7 m2 construïts en una parcel·la de 341 m2 de superfície.

El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el pròxim 9 de juliol. Els interessats poden consultar aquesta informació i els plecs de condicions en la Delegació de Patrimoni i Urbanisme Nord-est d’Adif, o bé a través de la pàgina web de l’entitat:

http://www.adif.es/es_es/empresas_servicios/concursos_publicos/patrimonio/concursos_patrimonio.shtml

Aquesta actuació s’inscriu en el pla de racionalització d’actius que duu a terme Adif, amb l’objectiu de millorar l’eficiència en la gestió d’aquests actius, generar ingressos i reduir costos.

Aquest pla inclou tres tipus de mesures: posada en valor del patrimoni immobiliari de l’entitat que no forma part substancial i imprescindible per al desenvolupament de la seva activitat, oferir als actuals inquilins d’habitatges de titularitat d’Adif passar a ser propietaris, i optimitzar l’ús dels espais i dependències de caràcter intern.

Com participar en les subhastes

Les subhastes realitzades per Adif s’anuncien en premsa i en la pàgina web de l’entitat, on es poden consultar els habitatges que estan a la venda a cada moment en l’enllaç esmentat. Els immobles també es poden visitar també durant el termini de presentació d’ofertes.

Les ofertes han d’efectuar-se necessàriament per escrit, presentant-se en sobre tancat la següent documentació:

Fotocòpia del DNI.
Declaració signada que es compleixen els requisits legals (es facilita model en el Plec de condicions).
Proposició econòmica (segons model que es facilita en el Plec de condicions).
Fiança mitjançant xec nominatiu o aval bancari.

Una vegada acabat el termini de presentació, es realitzarà una obertura pública on es donaran a conèixer totes les ofertes rebudes. L’adjudicació recaurà sobre la major oferta econòmica, formalitzant-se posteriorment l’escriptura de compravenda.

 

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -