14.3 C
Amposta

Activen l’alerta per una fuita en un camió de mercaderies perilloses a l’AP-7 a l’Aldea

Sis dotacions dels Bombers i el Grup de Riscos Tecnològics s'han desplaçat fins el punt i Trànsit ha tallat l'autopista

El més vist

- Advertisement -
Protecció Civil desactiva l’alerta per la fuita en un camió a l’Aldea
- Advertisement -

Protecció Civil ha activat el Pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat) per la fuita d’hidrocarbur en estat gasós en un camió de mercaderies perilloses a l’AP-7, en sentit sud, al terme municipal de l’Aldea (Baix Ebre). Fonts dels Bombers i del 112 han indicat que l’avís s’ha rebut a les 10.31 hores. El conductor del camió ha estat el que ha detectat la incidència i ha decidit aturar-se al voral per precaució.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha tallat l’autopista en els dos sentits de la marxa (entre els punts quilomètrics 323-319), però la via ja ha quedat reoberta. El vehicle transporta vint tones de barreja d’hidrocarburs gasosos liquats. Es desconeix la quantitat de producte que ha fuitat, en estar en estat gasós.

Sis dotacions dels Bombers i el Grup de Riscos Tecnològics (GRIT) s’han desplaçat fins el punt. Han comprovat que l’avaria es trobava a la vàlvula de sobrepressió ubicada al sostre de la cisterna. Després de fer mesuraments i comprovar els nivells i descartar acumulacions de gas, els Mossos i els Bombers acompanyen el vehicle a un polígon proper on es farà el transvasament de la càrrega a una altra cisterna.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -