14.3 C
Amposta

Acció Climàtica abona 2,6 MEUR pels ajuts directes al cultiu de l’arròs de la campanya 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El divendres passat, 18 de febrer, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural va fer efectiu el pagament del 90% dels imports dels ajuts associats agrícoles del cultiu de l’arròs per un import total de 2.650.556,09 euros a 1.329 pagesos de les comarques del Montsià, el Baix Ebre, Alt i Baix Empordà. El 10% restant es pagarà durant el mes d’abril, un cop el Fondo Español de Garantia Agraria (FEGA) estableixi l’import unitari definitiu.

Els sol·licitants d’aquests ajuts podran accedir el contingut de la seva resolució a partir d’aquest dilluns dia 21 de febrer, a través de l’aplicació DUN, accessible al web del Departament d’Acció Climàtica, on cal identificar-se amb certificat digital. El termini per a la presentació de recurs d’alçada d’aquests ajuts, si escau, finalitza un mes després de la seva publicació a l’e-tauler.

Aquests ajuts, que formen part del primer pilar de PAC, son finançats al 100% pel Fons Europeu Agrícola de Garantia (FEAGA) i estan destinats a atendre sectors específics amb risc de disminució o abandonament de la producció.

El pagament de l’ajut al cultiu de l’arròs es fa a la mateixa data que l’any passat. Està previst que els ajuts al sector de boví es comencin a pagar en les pròximes setmanes. Els imports unitaris provisionals per hectàrea i per cap de bestiar es poden consultar al document: imports unitaris ajuts associats, per hectàrea o per cap de bestiar.

Podeu consultar els detalls sobre la distribució comarcal i el nombre de beneficiaris del pagament dels ajuts associats a l’arròs en aquest enllaç.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -