14.3 C
Amposta

“A Tortosa de tapes” ja escalfa els fogons

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’equip de treball de la Cambra de Comerç de Tortosa, ja fa unes setmanes que ha començat a treballar juntament amb els 21 restauradors que participaran en aquesta sisena edició de la ruta de tapes Tortosina, tots i cadascun dels detalls, que comporten organitzar una ruta d’aquestes característiques.

El “tret de sortida” ha tingut amb una de les activitats més importants com és la supervisió de totes les tapes que formaran part de la ruta d’enguany. Ha tingut lloc aquest dimarts i dimecres al Mercat Municipal de Tortosa. Un jurat expert en les rutes de tapes que organitza arreu del país el patrocinador principal, la cervesa Estrella Damm, amb els cuiners assessors: Roger Murtró del restaurant Més que Tapes de Reus, Leo Vidal de Frida Restaurant de Tarragona, el Josep Moreno del restaurant Deliranto de Salou i el Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant de Reus. Han estat els encarregats de supervisar, juntament amb tels restauradors participants, totes i cadascuna de les tapes.

L’activitat ha estat valorada molt positivament per part de tots els cuiners i cuineres dels nostres bars i restaurants. Els xefs col·laboradors d’Estrella Damm, han donat consells de com escollir el producte, preparar i servir la tapa, i en alguns del casos han cuinat de nou la tapa amb l’objectiu d’aconseguir un millor resultat final.

Tan l’equip de treball de la Cambra així com l’equip de producció d’Estrella Damm, ha valorat molt positivament la predisposició de tots els restauradors de Tortosa. Encaminant tots els esforços, i posant rumb des de Lo Sirgador en continuar sent una de les rutes de referència a les Terres de l’Ebre.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -