14.3 C
Amposta

“A Tortosa de tapes” ja escalfa els fogons

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

L’equip de treball de la Cambra de Comerç de Tortosa, ja fa unes setmanes que ha començat a treballar juntament amb els 21 restauradors que participaran en aquesta sisena edició de la ruta de tapes Tortosina, tots i cadascun dels detalls, que comporten organitzar una ruta d’aquestes característiques.

El “tret de sortida” ha tingut amb una de les activitats més importants com és la supervisió de totes les tapes que formaran part de la ruta d’enguany. Ha tingut lloc aquest dimarts i dimecres al Mercat Municipal de Tortosa. Un jurat expert en les rutes de tapes que organitza arreu del país el patrocinador principal, la cervesa Estrella Damm, amb els cuiners assessors: Roger Murtró del restaurant Més que Tapes de Reus, Leo Vidal de Frida Restaurant de Tarragona, el Josep Moreno del restaurant Deliranto de Salou i el Ferran Cerro de Ferran Cerro Restaurant de Reus. Han estat els encarregats de supervisar, juntament amb tels restauradors participants, totes i cadascuna de les tapes.

L’activitat ha estat valorada molt positivament per part de tots els cuiners i cuineres dels nostres bars i restaurants. Els xefs col·laboradors d’Estrella Damm, han donat consells de com escollir el producte, preparar i servir la tapa, i en alguns del casos han cuinat de nou la tapa amb l’objectiu d’aconseguir un millor resultat final.

Tan l’equip de treball de la Cambra així com l’equip de producció d’Estrella Damm, ha valorat molt positivament la predisposició de tots els restauradors de Tortosa. Encaminant tots els esforços, i posant rumb des de Lo Sirgador en continuar sent una de les rutes de referència a les Terres de l’Ebre.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

Riba-roja pinta mobiliari urbà amb colors de l’arc de sant Martí per reivindicar els drets del col·lectiu LGBTIQ+

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i l’Associació de Joves La Txavalada es van sumar ahir a la campanya de l’Orgull 2020,...

Tortosa arranja el ferm del passeig de les bicicletes, al parc Teodor González

Aquest dimecres al matí han començat els treballs d'arranjament del ferm del passeig de les bicicletes, situat al parc Teodor González de Tortosa. Les...

La granota toro es torna a veure al Parc Natural del Delta de l’Ebre

Personal tècnic del Parc Natural del Delta de l’Ebre ha confirmat la presència de granota toro (Lithobates catesbeianus), després de dos anys sense cap...

Comença una campanya per promoure els ports com a espais a l’aire lliure i segurs per al turisme de proximitat

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha dissenyat una campanya promocional amb l’eslògan “Viu els ports”, que mostra els ports com a instal·lacions preparades,...

Aigües de Tortosa idea i implanta un sistema per detectar el coronavirus a les aigües residuals

Una xarxa de punts de captació d'aigües residuals, situats a diferents llocs de Tortosa, permetrà detectar de manera precoç la presència de casos de...
- Anunci -
- Anunci -