EbreNotícies

Flix acull la primera Ribera d’Ebre Cup de futbol sala

Els sis equips de futbol sala sènior masculí de la Ribera d’Ebre participaran aquest dissabte en la primera edició de la Ribera d’Ebre Cup, al pavelló municipal de Flix. A iniciativa del club flixanco, una setmana abans de l’inici de la lliga, els equips riberencs participaran un torneig solidari amb els afectats per l’incendi del mes de juny, que va calcinar prop de 5.000 hectàrees a la comarca. L’entrada al torneig tindrà un preu de dos euros i la recaptació es destinarà íntegrament a la campanya Rebrotem.

Els equips participants seran el Flix, el Móra d’Ebre, el Riba-roja d’Ebre i l’Ascó de Primera Catalana, i el Móra la Nova i el Tivissa de la Segona Divisió Catalana. El campionat s’organitzarà en dos grups de tres equips, i es classificaran els dos millors de cada grup per la semifinal.

El pavelló municipal de Flix va acollir el passat dilluns el sorteig dels dos grups, amb la presència d’almenys un representant de cadascun dels clubs participants. El Móra d’Ebre, el Móra la Nova i el Tivissa van quedar enquadrats en el Grup A, mentre que el Flix, l’Ascó i el Riba-roja d’Ebre formaran el Grup B. Els partits es disputaran a dos parts de quinze minuts a temps corregut a excepció del a final, que es disputarà a vint minuts per part, a temps corregut. El primer començarà a les 16h, i la final està prevista per les 20.40h.

És el primer cop que els equips de la Ribera d’Ebre s’uneixen per disputar un campionat intern de futbol sala. Els clubs ja han manifestat la voluntat de consolidar la competició i que cada any pugui celebrar-se abans de començar el campionat de lliga, i destinar la recaptació a finalitats solidàries.La Ribera d’Ebre Cup compta amb el suport de supermercats Bonpreu i del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close