14.3 C
Amposta

A les Terres de l’Ebre 6 persones han mort a casa per coronavirus, entre positius i sospitosos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre fins ara hi ha hagut un total de 179 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).

D’altra banda, hi ha un total de 1.210 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 6 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya un total de 3.063 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 1.127. A més, del nombre total de positius arreu del país, 6.615 són professionals sanitaris, mentre que 5.934 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 69 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 10 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 134 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 33 persones han mort fins a dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 4 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 6 al domicili. Hi ha 6 persones que han mort en un centre hospitalari i els casos restants, 17, són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -