14.3 C
Amposta

91 nous positius a les Terres de l’Ebre aquest dimarts, de 231 a 322 positius acumulats

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que fins ara a les Terres de l’Ebre hi ha hagut un total de 322 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2, 91 més que aquest dilluns. D’altra banda, hi ha un total de 3.688 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que, sense prova diagnòstica feta, un professional facultatiu classifica com a possible cas.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 4.005 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 265. A més, 3.090 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 122 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 16 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 769 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 42 persones han mort a les Terres de l’Ebre fins avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 21 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 7 a una residència i 7 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -