14.3 C
Amposta

Carles Luz: “La Terra Alta ha de seguir dintre del programa Catalunya País Viu”

Junts per Catalunya reivindica el projecte com una eina de futur i denuncia que el govern del Consell Comarcal ha renunciat a 2 milions d’euros per a la comarca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Junts per Catalunya s’ha desmarcat en el punt número 2 de la moció de l’equip de govern del Consell Comarcal de la Terra Alta. En el ple telemàtic celebrat aquest dimarts, el portaveu de la formació majoritària, Carles Luz, ha lamentat la sortida del projecte Catalunya País Viu i ha denunciat la “frivolitat dels partits polítics que han actualment governen el Consell Comarcal”.

Luz ha explicat que la posició del grup de JUNTS no ha variat respecte la moció del 2018. “Estem en contra de la massificació eòlica a la comarca de la Terra Alta”, ha manifestat, però també ha reclamat la supressió del punt nº 2 de la moció. “El Consell Comarcal no pot sortir de la taula de treball del Catalunya país viu, fent-ho només s’aconseguirà perdre inversions i llocs de treball per a la nostra comarca”, ha denunciat.

“Després de les eleccions vam denunciar que es constituïa un govern sense projecte per als nostres veïns i veïnes, que només buscava el poder pel poder”, ha lamentat Luz, manifestant que “tot i ser la força amb més suport a la comarca ens van apartar del govern i ara tots els nostres conciutadans n’estan pagant les conseqüències”. En aquesta línia Luz ha explicat que “en pocs mesos l’equip de govern de la Terra Alta (ERC, UPTA, FIC i ENTESA-MOVEM) ha renunciat a un pla FEDER d’1,3 MEUR d’inversió a la Terra Alta, i a un pla de foment de turisme de 400.000€”.

“Avui no podem renunciar a participar en una eina com Catalunya, país viu, país d’oportunitats”, ha dit, tot recordant que “Catalunya país viu és l’eina que necessitem per treballar pel nostre territori, entre altres coses, ha permès el desplegament de fibra òptica a la comarca”. Luz també ha demanat als ajuntaments afectats que es pronunciïn davant aquesta decisió del consell comarcal.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -