14.3 C
Amposta

12 bars i restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec de Deltebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després del Volta i Tapa’t, que ha finalitzat aquest diumenge 28 de novembre, l’Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb l’associació FECOTUR, impulsa unes noves jornades gastronòmiques. Son, en aquest cas, les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec, un producte local de primera qualitat i que els visitants podran degustar des del 3 al 19 de desembre.

La regidora de Personal, Acció Comercial i Inserció Laboral, Ingrid Santiago, ha explicat que “aquestes jornades són una nova oportunitat per donar a conèixer els productes del nostre territori i per impulsar la dinamització dels diferents bars i restaurants que participen en aquesta iniciativa”. En total, en aquesta edició són un total de 12 els restaurants i bars del municipi que han elaborat un menú destinat a les jornades de l’ànec. Els diferents menús es poden consultar al web de l’Ajuntament de Deltebre www.deltebre.cat.

Aquestes jornades tanquen el cicle de gastronomia de l’any 2021 i se sumen a la resta d’accions que l’Ajuntament de Deltebre impulsa per a la promoció del producte local. Entre aquestes cal destacar les jornades gastronòmiques del musclo, de l’arròs o, tal com hem esmentat anteriorment, la ruta de tapes.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -