NotíciesSocietat

Vinaròs disposarà d’un multicine a partir de juliol

Gràcies a l'acord a tres bandes entre l'Ajuntament, Grup Peris i Axion Cines els veïns podran gaudir de set sales d'última generació

L’alcalde Guillem Alsina, acompanyat pels regidors de Promoció de la Ciutat, Marc Albella, d’Urbanisme, José Chaler i de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la nova alternativa d’oci a la localitat, el projecte de construcció d’un multicine de set sales al centre comercial del Portal del Mediterrani.

Alsina ha explicat que la nova infraestructura serà possible gràcies a l’acord a tres bandes entre l’Ajuntament, Grup Peris i Axion Cines. En aquest sentit, ha assenyalat que “s’ha treballat de forma constant en els darrers mesos per tal de facilitar totes les gestions administratives per a poder posar en marxa el projecte del multicine i agraïm la bona disposició de les dues empreses per arribar a bon port”. Així mateix, Alsina ha insistit que la creació d’aquesta infraestructura suposarà oferir un atractiu més al centre comercial del Portal del Mediterrani, a més d’atendre la demanda dels aficionats al món del cinema de les comarques del Maestrat i del Montsià.

Per la seua banda, la representant de l’empresa Grup Peris, Anna Peris, agraïa la col·laboració de l’Ajuntament, fonamental per dur endavant el projecte. El representant d’Axion Cines, Joaquín Sanprimo, ha explicat que el multicine tindrà set sales amb les últimes tecnologies de projecció i so digital perquè els espectadors puguin gaudir del cinema amb tot seua esplendor. 

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close