14.3 C
Amposta

Som Amposta presenta tres propostes amb l’objectiu de millorar la vida de la gent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El grup Som Amposta ha presentat tres propostes mitjançant entrada pel registre a l’ajuntament. La primera és “per una ciutat més inclusiva, justa, solidària i respectuosa amb la diferència” i expliquen que ho aconseguiran amb la instal·lació de pictogrames a alguns llocs clau de la ciutat. L’objectiu és facilitar la identificació dels edificis públics a les persones amb diversitat funcional.

La segona proposta és ensenyar als col·legis primers auxilis, ja que apunten que molts experts diuen que es podrien salvar moltes vides i fer aflorar vocacions a les nenes i els nens. Som Amposta creu que és fonamental que als petits se’ls eduqui per la prevenció i la seguretat, i a més, que reaccionin davant d’un accident.

La tercera iniciativa que presenten a l’Ajuntament d’Amposta és implementar la presència d’intèrprets de llengua de signes en tots els hospitals i centres de salut. També tenir l’aplicació de traductor de signes virtual per tenir una millor comunicació entre el pacient i el metge o infermer. A més, volen instal·lar pantalles que avisin al pacient o, per les persones amb dificultats visuals, posar els números de consulta en braille per millorar la seua autonomia.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -