EbreNotíciesSocietat

Movem Tortosa donarà avui dilluns consells per promoure unes celebracions nadalenques més sostenibles

S’instal·larà una carpa al centre de Tortosa on, amb el lema «Fem un Nadal més sostenible»

A banda d’haver engegat per segon any consecutiu una campanya a les xarxes socials per animar la ciutadania a comprar per Nadal al petit i mitjà comerç, Movem Tortosa ha preparat una altra acció, per al dilluns 23 de desembre, per promoure unes festes més sostenibles.Avui dilluns, Movem Tortosa instal·larà la seua carpa en dos places cèntriques de la capital del Baix Ebre per donar a la ciutadania consells per celebrar el Nadal generant el menor volum possible de residus, evitant despeses innecessàries i fent regals que siguin sostenibles i útils. 

Amb el lema genèric de «Fem un Nadal més sostenible», es repartiran fullets amb consells senzills. En primer lloc, es donaran consells per no fer compres excessives de menjar, per saber prioritzar la qualitat dels productes i el fet que siguin de proximitat i, sobre com poder aprofitar les sobres. Un segon bloc de consells estaran encaminats a fomentar el reciclatge i reducció de residus de menjar, d’embolcalls de regals o de les decoracions nadalenques. I, en un tercer bloc, es donaran consells i propostes per apostar per regals alternatius als tradicionals. 

La carpa de Movem Tortosa s’instal·larà amb la campanya «Fem un Nadal més sostenible» a la plaça Barcelona pel matí de 10.00 a 13.00 hores a la plaça de l’Àngel de 17.00 a 20.00 hores.

Redacció- C. M.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close