14.3 C
Amposta

L’Estació Nàutica presenta el Pla de Transformació Digital de la Ràpita

En l’assemblea general de l'Estació Nàutica es van reelegir els càrrecs de la junta directiva i es va presentar la nova línia de treball de l’entitat, la transformació digital

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Estació Nàutica de la Ràpita va presentar en l’assemblea general de l’Associació Estació Nàutica, el Pla de Transformació Digital de la Ràpita. El Pla de Transformació Digital està enfocat a la transformació digital dels negocis i la seva execució permetrà formar a les empreses del municipi en els aspectes necessaris per fer el canvi al model digital tan indispensable durant la pandèmia de la Covid-19.

En l’assemblea general també es va aprovar, per unanimitat, la nova junta directiva per als propers cinc anys. El president que estarà al capdavant de l’Estació Nàutica és Joan Barberà. El president, reelegit, es va mostrar molt agraït per la confiança dipositada en ell i va dibuixar les línies de treball dels propers anys, entre les quals destaca el Pla de Transformació Digital. Barberà exposa que “aquest pla és una bona ocasió per a les empreses, perquè, d’una manera pràctica, podran obtenir els coneixements necessaris per posar-se al dia en l’entorn digital i ser més competitius”.

El president honorífic de l’Estació Nàutica i alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, va manifestar el seu suport al Pla de Transformació Digital perquè “és una oportunitat per als empresaris de la Ràpita per adaptar-se i aprofitar les potencialitats de la digitalització”. Caparrós va expressar, en l’assemblea, que “la col·laboració público-privada ens permet dur a terme polítiques turístiques i de desenvolupament que són necessàries per posicionar-nos com una destinació turística tot l’any”.

A banda, l’assemblea va donar suport a la Taula del Consens del Delta pel que fa al rebuig de l’Estratègia Delta presentada pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -