14.3 C
Amposta

Les Coves Meravelles de Benifallet reobren al públic dissabte 13 de juny

Caldrà fer reserva amb antelació perquè es redueixen els grups a quinze persones per cada visita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les Coves Meravelles de Benifallet obriran dissabte vinent al públic després de tancar portes el 14 de març passat a causa de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19. L’espai turístic reemprendrà la seva activitat amb un seguit de mesures de seguretat tant per als visitannts com per al personal de turisme.

Així, els grups s’han reduït a quinze persones per entrada, s’ha variat el recorregut per mantenir la distància de seguretat durant la visita i s’ha fixat un horari per a les entrades, ja que fins ara aquestes es realitzaven d’acord amb l’arribada dels visitants. Aquests horaris són els següents: matins, entrades a les 10 hores, 10.50 hores, 11.40 hores, 12.10 hores i 13 hores, i tardes, a les 16.00 hores, 16.50 hores, 17.40 hores, 18.10 hores i 19.00 hores. Per aquest motiu, durant aquest mes de juny caldrà reservar l’entrada prèviament, trucant a telèfon 977 26 78 00 o enviant un correu electrònic a covesmeravelles@gmail.com.

El pagament a les Coves només s’acceptarà amb targeta. Entre altres mesures, a l’espai de les Coves caldrà dur mascareta, d’acord amb l’Ordre SND/ 422/2020, de 19 de maig, i seguir en tot moment les indicacions de les guies. Entre altres aspectes, pel que fa a mesures de protecció i seguretat, s’ha previst la dotació d’EPIS al personal laboral i s’ha col·locat una mampara de protecció a la recepció.

A més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de la visita. Pel que fa al Llagut Benifallet i al Punt d’Atenció Turística, està previst que reprenguin la seva activitat el proper 1 de juliol.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -