EbreNotícies

La UGT denuncia la planificació dels recursos sanitaris d’Amposta

La UGT mostra el seu malestar al Departament de Salut d’Amposta per no complir els acords preestablerts

La UGT d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre ha denunciat la situació que estan patint els professionals de la salut de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) d’Amposta de l’Institut Català de la Salut (ICS) a causa de la inadequada planificació i gestió de recursos sanitaris i econòmics del Departament de Salut, que vol seguir endavant amb el mal anomenat “model” d’atenció continuada de l’Atenció Primària dins de l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA).

La directora de Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, va assegurar que des del Departament s’aposta per la continuïtat d’aquest “model” sense donar opció a cap tipus de negociació, alhora que va comunicar als treballadors que aquesta decisió no es revertiria i que vetllaria perquè a l’HCA s’adaptessin les instal·lacions en perfectes condicions al nou CAP de la ciutat d’Amposta.

Segons la UGT, el Departament de Salut prefereix invertir els diners públics en adequar un lloc a l’HCA, una construcció que consideren necessària però ja s’han invertit molts diners públics.

La UGT per la seua part, demana tenir en compte el consens professional i no les decisions preses exclusivament pel Departament amb motius polítics i econòmics. I reivindiquen que “el diner públic no és un negoci. ”

La data que es va proposar per les millores de les instal·lacions i de les condicions de treball dins de l’HCA no s’han complert, i tant els metges com les infermeres de l’ABS d’Amposta seguiran de moment fent la seva activitat i d’atenció continuada al CAP de Deltebre.

Redacció J.V

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close