EbreNotícies

La cuina de l’angula de Sant Jaume d’Enveja es dona a conèixer als professionals de restauració de Catalunya

El proper divendres, 25 de març, es celebrarà a la Fundació Alicia de Sant Fruitós de Bages a Barcelona unes Jornades dedicades a un dels productes mes genuïns de Sant Jaume d’Enveja, l’angula, sota el títol “L’angula, la pesca tradicional a la cuina”.

Aquestes Jornades estan adreçades a professionals de la restauració d’arreu de Catalunya, una gran oportunitat per descobrir al sector les especial qualitats organolèptiques d’aquest producte gastronòmic excepcional del bell mig del delta de l’Ebre i totes les possibilitats que te la seva cuina, tan típica del municipi. També tindrà lloc un Show-Cooking de cuina d’angules a càrrec de Fran Lopez, xef del restaurant Villa Retiro, guardonat amb dues estrelles Michelin.

Aquesta actuació vol promocionar els productes locals i donar-los un valor afegit.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close