14.3 C
Amposta

La cuina de l’angula de Sant Jaume d’Enveja es dona a conèixer als professionals de restauració de Catalunya

El més vist

La Regió Sanitària Terres de l’Ebre podria encapçalar el desconfinament a Catalunya

El ministeri de Sanitat nega que hagi acceptat la petició de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè Catalunya utilitzi les regions sanitàries i...

La recollida de cirera comença a la Ribera d’Ebre amb millors previsions que l’any passat

La recollida de la cirera, que obre la campanya de la fruita dolça a la Ribera d'Ebre, ha començat amb retard per les pluges...

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre és la menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya

Les Terres de l'Ebre són la regió menys afectada pel coronavirus de tot Catalunya. La baixa densitat de població ha beneficiat el territori ebrenc...

L’ICS Terres de l’Ebre crea una Unitat domiciliària per recollir mostres per a PCR

La Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, arran de la COVID-19, ha constituït la Unitat de Recollida de Mostres, integrada per...
- Advertisement -
- Advertisement -

El proper divendres, 25 de març, es celebrarà a la Fundació Alicia de Sant Fruitós de Bages a Barcelona unes Jornades dedicades a un dels productes mes genuïns de Sant Jaume d’Enveja, l’angula, sota el títol “L’angula, la pesca tradicional a la cuina”.

Aquestes Jornades estan adreçades a professionals de la restauració d’arreu de Catalunya, una gran oportunitat per descobrir al sector les especial qualitats organolèptiques d’aquest producte gastronòmic excepcional del bell mig del delta de l’Ebre i totes les possibilitats que te la seva cuina, tan típica del municipi. També tindrà lloc un Show-Cooking de cuina d’angules a càrrec de Fran Lopez, xef del restaurant Villa Retiro, guardonat amb dues estrelles Michelin.

Aquesta actuació vol promocionar els productes locals i donar-los un valor afegit.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

La Tonyina Roja Balfegó visita més de 180 restaurants catalans

Més de 650 restaurants de tota la geografia espanyola participen, des de demà i fins al 26 de juliol, a les Jornades de la...

Finalitza el Casal Jove d’Estiu de Ganesa amb la participació de 87 joves de la Terra Alta

Ahir va finalitzar el Casal Jove d’Estiu que el Consell Comarcal de la Terra Alta ha organitzat durant tres dies –del 8 al 10...

UP i Som impulsen arrels, el primer mercar de pagès en xarxa a Catalunya

Unió de Pagesos, amb el directori web pagesiaacasa.cat, iniciat l'abril passat, s'uneix amb Som per impulsar Arrels, el primer mercat de pagès en xarxa...

“Sarabastall i polseguina”, un llibre que explica com va ser la Guerra Civil a Tortosa a partir de 38 testimonis

“Sarabastall i polseguina: testimonis de la Guerra Civil a Tortosa” és el títol del llibre que acaba de publicar Toni Royo Aspa, amb l’objectiu...

Els contactes del brot d’Alcanar han donat negatiu en les proves del coronavirus

Tots els joves d'Alcanar que des de fa dies estan confinats per haver estat en contacte directe amb dos positius per coronavirus han donat...
- Anunci -
- Anunci -