14.3 C
Amposta

Exitosa primera edició del Ribera Music Festival

El més vist

- Advertisement -
A principis d’estiu, les comarques de la Ribera d’Ebre, Segrià i Garrigues, van patir un dels pitjors incendis del últims anys al nostre país, on prop de 5.000 hectàrees de zona boscosa, conreus agrícoles i explotacions ramaderes van ser arrasades.

- Advertisement -

La Ribera d’Ebre va ser la comarca més castigada per l’incendi, on es van cremar unes 4.000 hectàrees pertanyents a les localitats de Vinebre, La Torre de l’Espanyol, La Palma d’Ebre i sobre tot de Flix, localitat on es concentra la major superfície cremada.

Durant tot l’agost, hem vist com molts pagesos tallaven la C-12 a l’altura de Flix com a protesta per l’actitud rebuda des de la Generalitat. Els socialistes de la Ribera anuncien que van estar al seu costat i apunten també la manca de solucions que la Generalitat oferia als problemes que tenen els afectats per l’incendi.

Davant d’aquesta situació, els socialistes de la Ribera d’Ebre, juntament amb les Joventuts Socialistes de Catalunya, van voler aportar el seu granet de sorra per a pal·liar aquesta situació. Amb l’objectiu d’ajudar als afectats pels incendis, el jovent socialista fa néixer la primera edició del Ribera Music Festival, una festa jove feta per joves, i que vist el seu èxit, es repetirà el pròxim any.

Un cop passada la festa, els socialistes volen agrair a tots els participants i col·laboradors que han ajudat i que gràcies a ells ha estat possible fer la festa.  ambé volen anunciar que prop de 500 persones van assistir al Ribera Music Festival i, gràcies al seu esperit solidari, van poder recaptar 1.452 € els quals es destinaran directament als afectats.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -