EbreNotícies

Els Voluntaris de ”la Caixa” col·laboren en la lluita contra el càncer amb Pedals Non Stop a Cambrils i a la caminada popular de Tortosa

El passat cap de setmana, a Tortosa i Cambrils van tenir lloc diverses activitats populars en favor de la investigació contra el càncer infantil, amb la col·laboració de mig centenar de Voluntaris de ”la Caixa” a Tarragona

  • El Passeig de Les Palmeres de Cambrils es va omplir de 500 ciclistes impulsats per l’entitat ‘Pedals Non Stop’, i en benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.
  • A Tortosa, durant les Festes de la Verge de la Cinta, la Lliga contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre van organitzar, amb el suport dels Voluntaris de ”la Caixa”, una caminada popular per donar suport a la lluita contra aquesta malaltia.
  • En el que va d’any, 1.423 Voluntaris de ”la Caixa” han participat a Catalunya en 992 activitats solidàries, arribant a un total de 38.538 persones.

Durant aquest cap de setmana, esport i solidaritat s’han donat la mà a Tarragona. És la setena edició de la col·laboració tradicional dels Voluntaris de ”la Caixa” amb Pedals Non Stop en la pedalada popular contra el càncer infantil. En aquesta ocasió, van participar 500 persones, que van omplir el Passeig de les Palmeres de Cambrils en benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu, entitat pionera en aquesta disciplina. A més, els Voluntaris de ”la Caixa” a Tortosa van participar en la tretzena edició de la caminada contra el càncer, que va comptar amb 725 participants.

L’activitat de cycling va ser dirigida per instructors voluntaris durant la tarda del dissabte, que van confirmar la solidaritat i la bona forma dels implicats. Els caminants de Tortosa, per altra banda, van realitzar, durant les Festes de la Verge de la Cinta, un recorregut d’uns 2,5 quilòmetres, amb sortida a la Plaça del Carrilet, recorrent diversos carrers de Tortosa i finalitzant a l’emblemàtica plaça de l’Ajuntament de la ciutat, on van enlairar-se centenars de globus que van posar el toc de color a la jornada.

Aquestes iniciatives suposen un avanç respecte a la investigació per a la lluita contra una malaltia que afecta a 1 de cada 2 homes i a 1 de cada 3 dones al llarg de la seva vida. El compromís dels Voluntaris de ”la Caixa”, juntament amb les associacions Pedals Non Stop, i la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i Terres de l’Ebre, posa de relleu la importància de seguir destinant recursos als nous tractaments, mètodes de diagnosi i prevenció per a reduir la incidència del càncer en la nostra societat.

ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIS DE ”LA CAIXA”

En el que va d’any, 1.423 Voluntaris de ”la Caixa” han participat a Catalunya en 922 activitats solidàries, arribant a un total de 38.538 persones. En total, més de 5.200 Voluntaris de ”la Caixa” han participat en més de 3.690 activitats solidàries ajudant a més de 161.800 persones, vulnerables a tot el país, en programes socials, culturals o mediambientals de l’obra Social ”la Caixa”, o bé en el marc d’accions locals descentralitzades.

El Programa de Voluntariat de la Fundació Bancaria ”la Caixa”, format per empleats en actiu, jubilats, prejubilats de la entitat, així com amics, familiars i clients, ha complert el seu onzè aniversari de labor solidària. L’Associació de Voluntaris de ”la Caixa” ha incrementat en més del 55% el número d’activitats de voluntariat durant l’últim any.

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close