14.3 C
Amposta

Ercros preveu que el benefici del primer semestre caiguin més del 50%

La companyia també espera un descens de l'Ebitda pel descens del volum de vendes i la facturació

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La companyia Ercros ha anunciat aquest dimecres que preveu que el benefici per a aquest primer semestre es mogui en un rang d’entre 2 i 5 milions d’euros davant els 10,5 milions del mateix període de 2019. Pel que fa l’Ebitda, l’empresa calcula que se situarà entre els 20 i els 25 MEUR davant els 29,5 MEUR de fa un any. Ercros atribueix aquests descensos per la caiguda del volum de vendes, que ha xifrat entre un 10% i un 15% i de la facturació, entre un 15% i un 25%. Segons la companyia, aquests descensos es veuen parcialment contrarestats per un augment del marge de contribució de l’empresa, d’entre un 35% i un 40% davant el 32,8% en els primers sis mesos de 2019.

L’estimació s’ha fet sobre la base els resultats tancats a l’abril i la visibilitat del mercat al maig i juny, tot i que la incertesa per la incidència de la covid-19 s’ha vist a oferir amplis rangs en les seves previsions. Els límits dels rangs d’estimació de l’Ebitda i el benefici augmentarien en uns 8 milions d’euros (2 MEUR en despeses directes i 6 de lucre cessant) si els efectes de la pandèmia no s’haguessin produït.

De cara al segon semestre, la companyia espera una recuperació del seu nivell d’activitat i resultats, si els plans de desescalada a nivell mundial culminen amb èxit.

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -