EbreNotícies

El COPATE iniciarà un nou tractament contra els mosquits

Serà el tercer tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l’Ebre

Aquest tractament és el darrer dels tres programats per a la campanya 2019, i que es desenvoluparà durant el final de la propera setmana. El COPATE contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies més punteres i alhora més respectuoses amb el alt valor ecològic que té el nostre territori.

Les aportacions econòmiques dels ajuntaments del Delta de l’Ebre, la Diputació de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, i la Generalitat de Catalunya, sota la supervisió del Departament de Salut, fan possible el control del mosquit a Terres de l’Ebre. Els treballs s’inicien a l’hemidelta esquerre, a les zones de l’Ampolla-Camarles, l’Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l’hemidelta dret, on es faran les zones d’Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d’Enveja, els Muntells i Sant Carles de la Ràpita, representant un total de 2.100 hectàrees d’arrossars perimetrals tractats. En funció de la climatologia, aquest tercer tractament pot variar, es preveu que es perllongui durant el final de la propera setmana.

Redacció – V. Ll. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close