14.3 C
Amposta

Diversos grups ebrencs oferiran un espectacle per a les residències el dia de Reis

S’oferirà via streaming i té com a objectiu homenatjar un col·lectiu molt afectat per la pandèmia de la Covid-19

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Impulsat i patrocinat pels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Salut, la tarda de Reis s’oferirà a tots els centres residencials del territori l’espectacle virtual SOM MOLT GRANS!

Es tracta d’un conjunt d’actuacions diverses del món cultural i artístic ebrenc que té per objectiu servir de distracció i també de reconeixement a totes les persones (usuàries, professionals i familiars) vinculades als centres residencials de les Terres de l’Ebre, tant de gent gran com de persones amb discapacitat o persones amb malaltia mental i, també, centres de la DGAIA.

L’espectacle, organitzat pel col·lectiu DiLLUMs d’Arts al Forn, té un nexe escènic creat pel director teatral Valer Gisbert i presentat per Meritxell Sabaté. Hi actuen el Grup Teatral Planer el Grup Teatral Planer, Jesús Fusté, Jesús M. Tibau, Joan Rovira, Jota Planera, Kosereta, Junior’s, La Tuna Folk, Montse Boldú, Marta Viladrich&Manel Miró, Pili Cugat i Carlos Luprián, los Quicos, Roberto Oliván, Sheila Martín, Sílvia Panisello o Vicent Pellicer, entre d’altres.

Totes les persones participants han volgut contribuir de forma solidària a aquest reconeixement a persones que han patit de forma especial la pandèmia de la Covid-19. Posteriorment l’espectacle quedarà a disposició de totes les persones que el vulguin gaudir.

A més a més, dins les jornades nadalenques, cal destacar que durant la tarda del diumenge 3 s’ofereix per als mateixos destinataris un teleconcert del cantautor ampostí Noel Luna i que des dels ST de Treball, Afers Socials i Famílies s’ha fet donació al Banc d’Aliments (secció Terres de l’Ebre) de 210 litres d’oli d’oliva verge envasat per cooperatives de l’Ebre.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -