14.3 C
Amposta

ZOO, El Pony Pisador i Marcel i Júlia, al Saurí Festival de Móra d’Ebre 2022

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Móra d’Ebre celebra una nova edició del Saurí Festival aquest 2022 en plena “normalitat”. El festival es durà a terme el dimecres 24 d’agost, dins de les Festes Majors del municipi. L’any 2020 es va cancel·lar per la pandèmia i el 2021 va realitzar-se en dos dies, el 24 i 25 d’agost, adaptat al toc de queda i altres restriccions per la pandèmia. Enguany, però, el festival torna amb tres concerts: ZOO, El Pony Pisador i Marcel i Júlia. L’obertura de portes serà a les vuit del vespre i les actuacions començaran a dos quarts d’onze de la nit.

Les entrades del Saurí Festival es poden adquirir al departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Móra d’Ebre de dilluns a divendres de 10 h a 14 h o en línia a través de la web Entradium. L’entrada té un cost de 16 euros pels majors de 10 anys i de 8 euros pels menors d’aquesta edat.

Els grups

ZOO és un grup de música valencià nascut el 2014 a Gandia que se centra entre el rap, el hip-hop, el rock i ska, però també mescla ritmes electrònics. Les lletres de les cançons tracten qüestions polítiques i socials d’actualitat.

El Pony Pisador és un grup català, de Barcelona, que barreja diversos estils de música folk i tradicional d’arreu del món, entre els quals la música celta, cançons marineres, bluegrass, tarantel·la i iòdel.

Marcel i Júlia també és un grup català. Ha passat de ser un duet a una banda formada per cinc músics més, a la qual es poden trobar integrants de grups com Txarango i Gertrudis. Marcel i Júlia posen en òrbita lletres carregades d’emoció i una producció sonora potent on conviden a reflexionar sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d’un model de societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -