14.3 C
Amposta

XXIII Concurs de Pintura i IV Concurs de Fotografia a la XXIX Fira de l’Oli de Jesús

L'EMD de Jesús convoca els seus tradicionals concursos artístics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el marc de la XXIX Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, l’EMD de Jesús convoca el XXIII Concurs de Pintura i el IV Concurs de Fotografia de l’oli, de la garrofa i de la pedra seca. El Concurs de Pintura, de temàtica lliure, inclou quatre categories: infantil, junior, juvenil i general.

La categoria INFANTIL és per a alumnes d’I5 fins a 2n de Primària, amb tècnica i dimensions lliures. S’hi entreguen dos obsequis (primer i segon) i un premi especial Fira de l’Oli que patrocina Muniatto Xou.  

La categoria JUNIOR és per a alumnes de 3r fins a 6è de Primària. La tècnica és lliure i hi ha dos obsequis: primer i segon. 

La categoria JUVENIL és per a alumnes de 1r fins 4t d’ESO. La tècnica és lliure i hi ha dos obsequis: primer i segon. 

La categoria GENERAL, reservada per a majors de 16 anys (que ja els hagen complit en el moment del lliurament de premis), tant de Jesús com d’altres poblacions. La categoria general compta amb un primer premi de 500€ i diploma patrocinat per l’EMD de Jesús i un segon premi de 150€ i diploma patrocinat per MCN Desembussos i wc portàtils.  

Cartell de la XXIX Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre.

Les categories infantil, junior i juvenil ofereixen obsequis patrocinats per diverses empreses locals, mentre que la categoria general atorga premis en efectiu i diplomes patrocinats per l’EMD de Jesús i altres empreses. A més, hi ha una categoria d’artista local amb premis especials. Les obres guanyadores es convertiran en part del fons d’art de l’EMD de Jesús.

Per altra banda, el Concurs de Fotografia és obert a tothom i es podrà presentar qualsevol obra  que contingui referències a l’oli, a la garrofa o a la pedra seca, podent presentar com a màxim 3 fotografies per participant. Hi haurà un primer premi de 300€ patrocinat per l’EMD de Jesús i productes  de la terra i un segon premi de 150€ patrocinat per MAINTEC Connecta’t al Sòl i productes de la terra. També es reconeixeran dos Mencions d’Honor i bo tella d’oli del territori. 

Les bases dels concursos es poden consultar al web de l’EMD de Jesús (https://www.jesus.cat/), al telèfon 977 500 735 o al correu emd@jesus.cat. La data màxima de lliurament d’obres s’amplia fins el 26 d’abril (abans de les 13 hores).

Amb tots les obres rebudes es farà una exposició conjunta durant la celebració de la XXIX Fira de l’Oli, que es podrà visitar l’11 i 12 de maig a Jesús. 

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -