14.3 C
Amposta

Xavier Pallarès anuncia l’adjudicació de les obres de reparació del túnel de la Via Verda del tram del Pinell de Brai a Prat de Comte

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) ha acordat reparar els danys soferts pel túnel de la Via Verda-Val de Zafán en el seu tram que transcorre per la Terra Alta. Danys produïts en el darrer mes de juliol a causa d’uns despreniments de terra.

En relació amb aquesta obra el nou director de l’IDECE, Xavier Pallarès, afirmava que “davant la importància de la Via Verda-Val de Zafán com a puntal de l’ecoturisme a la Terra Alta i el perill que podia comportar per als usuaris d’aquesta infraestructura, feia necessari una actuació urgent, després dels despreniments de terra i pedres sofert pel túnel ubicat entre el tram de Pinell de Brai i Prat de Comte“.


El fet és que a mitjans del mes passat un dels túnels situat al tram de la Via Verda a la comarca ebrenca de la Terra Alta va patir una sèrie de despreniments que podia posar en perill en qualsevol moment als usuaris d’aquesta infraestructura turística de vital importància per aquesta comarca de les Terres de l’Ebre.


Segons informa el director de l’IDECE, Xavier Pallarès, l’obra de reparació i condicionament del túnel ja està licitada i adjudicada amb un import d’aproximadament de 5.000 euros, esperant que un termini curt de temps estigui totalment llesta. Per tant, ben aviat els turistes i els usuaris d’aquesta via verda  podran gaudir de les seves meravelles amb total seguretat.


La realitat és que d’ençà que es va convertir en Via Verda l’antic recorregut de la línia de  ferrocarril que hauria hagut d’unir les terres de l’Aragó amb el mar Mediterrani, ha estat tot un èxit. Un èxit, que cada any va guanyant usuaris i es va convertint com un recorregut d’obligada visita per als amants de la natura i  espais verds.

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -