14.3 C
Amposta

Xavier Faura: “Els ajuntaments ebrencs i el sector agroalimentari han de treballar conjuntament”

El més vist

- Advertisement -
Redacció.- La indústria agroalimentària és una peça clau per potenciar l’activitat econòmica a Tortosa i les Terres de l’Ebre segons la candidatura d’ERC-Tortosa Sí. “Tenim empreses del sector agroalimentari potents, cal que els hi donem suport i facilitem que més emprenedors aposten per aquest sector”, ha dit el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, després d’una reunió de treball amb el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.
“La producció alimentària és una línia de treball de futur i cada vegada ho serà més”, ha assenyalat Mòdol que ha explicat també el canvi que està fent la Generalitat en la política agrària del país. “Practiquem la governança republicana, és a dir, que tot el sector s’ha d’implicar en la realització de la diagnosi dels problemes per dissenyar conjuntament l’estratègia de treball”, ha dit Mòdol. El director general d’Alimentació, l’alcaldable Xavier Faura i la diputada i candidata a l’EMD de Bítem, Irene Fornós, s’han reunit avui amb empreses del sector agroalimentari.
A més del treball conjunt entre el sector agroalimentari i l’administració, Faura ha defensat que els ajuntaments ebrencs treballen conjuntament per potenciar aquest sector i la marca Reserva de la Biosfera. “Des de l’Ajuntament de Tortosa treballarem en xarxa amb la resta d’ajuntaments del territori per donar suport a la indústria agroalimentària”, ha apuntat Faura.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -