14.3 C
Amposta

VOX ja té un grup de suport a Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Vox està formant un equip a la capital del Baix Ebre, tot i que no té pensat presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig. Aquesta és la resposta que ha donat la formació liderada per Santi Abascal, a les preguntes que aquesta casa ha efectuat sobre la presència de la formació d’extrema dreta a la província de Tarragona. El partit només es presentaria a Salou, Reus, Torredembarra i Tarragona. Cap candidatura, de moment anunciada, a les Terres de l’Ebre. Pel que fa a les eleccions generals del 28 d’abril, VOX presentarà un candidat provincial per anar a les Corts de Madrid.

Segons diverses informacions que han trascendit, la coordinadora d’equip seria Montserrat Montanuy, qui va ser candidata a l’alcaldia de Barcelona pel partit d’extrema dreta Democracia Nacional a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. Democracia Nacional mai ha aconseguit cap representació electoral i el seu president és Manuel Canduela, qui va ser jutjat per l’assassinat de l’antifeixista Guillem Agulló el 1993, quedant absolt. Des de VOX Tarragona neguen que Montanuy sigui cap mena de dirigent, sinó una afiliada de base.

A la foto d’abaix es pot observar la reunió que Vox va fer a Tortosa el passat 2 de febrer al restaurant l’Ardiaca de Tortosa,  amb afiliats i simpatitzants, al costat del líder de Vox a Catalunya Jorge Buxadé. A la foto de dalt d’aquest article, es pot veure com Montanuy es dirigeix als assistents, al costat de la presidenta provincial de Tarragona Isabel Lazaro i del cap de Vox a Reus Jordi Ferré.

Fa poc més d’un mes, VOX va publicar a les xarxes socials un vídeo on anunciaven que “han vingut per quedar-se”, amb fotografies de la reunió que van mantenir els membres del partit a l’Ardiaca. Amb una música èpica, el grup volia informar que estaven fent moviments a les Terres de l’Ebre. Ara es sap, que encara no estan preparats per fer un pas a les eleccions previstes pels pròxims mesos.


- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -