14.3 C
Amposta

‘Modelisme i matriceria ceràmica’, nou cicle formatiu de grau superior a les Terres de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Formar professionals capacitats per elaborar les fases inicials de la fabricació en sèrie d’un objecte funcional de ceràmica, bàsicament per al sector alimentari. Amb aquest objectiu neix el nou cicle formatiu de grau superior en ‘Modelisme i matriceria ceràmica, perfil per a la indústria alimentària‘, que impulsen conjuntament l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona a Tortosa i l’Institut de l’Ebre. A partir del curs 2019-2020 es podrà estudiar aquest nou cicle, únic a Catalunya en aquesta especialitat.

El nou cicle és un ensenyament reglat i oficial en l’àmbit de les arts plàstiques i disseny que combina formació teòrica i pràctica. Aquest fet permetrà preparar l’alumnat per treballar com a modelista, matricer artesanal i modelador de ceràmica i porcellana, especialitzat en l’elaboració d’articles funcionals, ecològics, reutilitzables i salubres. Es tracta d’una formació específica i professionalitzadora que obre les portes d’un sector innovador però de llarga tradició a les Terres de l’Ebre.

Les persones interessades a cursar el cicle de grau superior ‘Modelisme i matriceria ceràmica’ poden adreçar-se a l’Institut de l’Ebre (www.iesebre.com / 977 500 949) o a l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa (www.dipta.cat/eadtortosa / 977 444 163). Segons el calendari establert pel Departament d’Educació, aquells que han de fer les proves d’accés es poden inscriure fins al 25 de març. D’altra banda, els que compleixin amb els requisits d’accés directe (estudis de batxillerat artístic) podran fer la preinscripció del 29 de maig al 5 de juny.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -