14.3 C
Amposta

Vinaròs prepara un emotiu homenatge als xiquets

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’estat d’alarma a causa de la situació d’emergència sanitària declarada per l’expansió del coronavirus ha canviat molts aspectes de la nostra vida: ha canviat la nostra forma de viure, la nostra rutina diària d’un dia per a l’altre, però el que més ha canviat és que hem de quedar-nos a casa tot el temps que sigui possible per tal d’evitar el risc de contagi del Covid-19. Aquesta situació anòmala que vivim afecta a tota la ciutadania, però vertaderament impacta en la infantesa; és per això que molts municipis com Vinaròs han optat per promoure iniciatives com aquesta, perquè els nens també són herois:

L’activitat educativa s’ha paralitzat. Alguns adults practiquen el teletreball, i d’altes surten de les seves cases per anar a treballar; però els nens i les nenes es passen tot el dia a casa. Des de la major part d’escoles s’han anat plantejant algunes idees i propostes d’activitats per poder afavorir el benestar psicològic, emocional i afectiu dels infants i que ells sols puguin anar activant la seva capacitat de resiliència davant la situació actual.

En definitiva, en aquest temps d’estar tancats a casa, des de la nostra acció com a adults podem presentar un model òptim per a la gestió emocional de la incertesa i la por, per tal que en surtin enfortits i els serveixi per crèixer com a éssers autònoms.

No oblidem que en aquesta situació anòmala, hi ha una part positiva: disposem d’un temps molt valuós per estar amb els fills i filles.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -