14.3 C
Amposta

Viladrich Tortosa acollirà avui dissabte la presentació de l’antologia poètica de Jon Gras

El més vist

- Advertisement -
“Poemas en papel arroz” és lo títul de l’antologia poètica que el poeta rapitenc Jon Gras (La Ràpita, 1984-2015) va deixar projectada per a ser publicada a Mèxic durant el viatge que volia emprendre al 2015.
Lo llibre consta de 43 poemes, com los 43 jóvens d’esquerres d’Ayotzinapa que la policia mexicana va fer desaparèixer. La suma del poema número 43 va ser una proposta d’Emma, companya mexicana de Jon, que va detectar aquesta possibilitat de retre homenatge als jóvens seguint les idees llibertàries del poeta rapitenc. Són 43 poemes procedents dels sis llibres que Jon ja havia publicat, els primers en castellà i els últims en català: Malos versos [2003], LARA RARÁ [2005], Corazón que sangra, VIVE [2007], Ascrúpol [2010], Aprenent d’Abraçador [2012] i Los Ulls Dadá [2013]. També coneixem l’existència de Ajo y agua [en castellà, inèdit].
L’antologia publicada a Mèxic serà presentada este dissabte 1 de febrer de 2020 a les 12:00h a la Llibreria Viladrich de Tortosa. Intervindran: Josep Juan, Eduardo Margaretto, Eva Mascarell, Jesús Tibau, Angel Martí, Tomàs Camacho i Ricardo Gascón. Acte organitzat per la recent creada Associació Terbolesa i l’Associació Mar de Fora en col·laboració en los Di-llums d’Arts al Forn i la Llibreria Viladrich de Tortosa.
Los 43 poemes de “Poemas en papel arroz” estan presentats al llibre en dos versions, la versió original i la seva traducció al chilango [mexicà].
Redacció – J. V.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -