14.3 C
Amposta

[VÍDEOS] El deltebrenc Strong Ferrer pega una bufetada a Àngel Llàcer a TV3

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’strongman Joan Ferrer i l’influencer Albert Pagà, tots dos de Deltebre, han participat aquest dimecres al programa Nexes de TV3. Un talk show de 90 minuts on els presentadors Mònica Terribas i Jordi Basté pregunten i descobreixen les vivències de persones anònimes, que fan un pas endavant per compartir-les amb l’audiència. Un programa setmanal en directe, des de la Fira de Barcelona, on cent persones responen en públic i amb franquesa diverses preguntes que potser fins ara només s’havien fet en la intimitat.

“Divertir-se” és el verb que ha centrat el novè capítol. Basté i Terribas han plantejat tot un seguit de preguntes als testimonis del programa. Quan han fet la pregunta “Ets divertit o avorrit?”, Strong Ferrer s’ha situat a la banda dels “divertits”. Àngel Llàcer, actor i director teatral, s’hi ha apropat per preguntar-li per què era divertit. Ferrer ha explicat que el diverteix competir en campionats de força i, en general, practicar aquest esport: “arrastrar un camió”, “agafar una pedra” o “bolcar un cotxe”, i ho ha demostrat agafant a braços a Mònica Terribas i Àngel Llàcer.

Strong Ferrer també ha parlat sobre el concurs de bufetades que just va començar, juntament amb Albert Pagà i altres ebrencs, abans de la pandèmia, i s’animen a fer una demostració. Basté VS Terribas i Ferrer VS Llàcer. A continuació podeu veure aquests moments, excepte l’enfrontament entre Ferrer i Llàcer que el podeu recuperar a TV3 a la carta, fent clic aquí (del minut 16:09 fins a 24:30).

Per altra banda, a Albert Pagà, l’influencer ebrenc més conegut com Berti, també l’hem pogut veure a aquest programa, però durant menys d’un minut. Ha respost la pregunta “El sexe és divertit?” i Pagà ha dit que sí: “És una activitat física com qualsevol altra”. A més, compara el sexe amb el futbol: “L’objectiu és el mateix que és ficar-la a dins i fas esport i a més tens altres gratificacions, no?”. Aquí teniu el moment:

Albert Pagà, Joan Ferrer i Mònica Terribas | Instagram de @berti_iau

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -