14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Tots els Gols compleix 500 programes amb una edició especial plena de testimonis de luxe

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El passat diumenge 1 de desembre el programa radiofònic Tots els Gols va realitzar un programa especial de 5 hores per celebrar la seva edició número 500. Després de 14 temporades emetent a Imagina Radio, l’espai creat per Jordi Segarra va assolir el mig miler de programes amb Jordi Gaya com a presentador i amb Xavi Salvadó a la direcció.

A banda de viatjar fins a cada camp per conèixer l’última hora dels partits amb equips ebrencs i cantar-ne els seus gols, l’edició 500 de Tots els Gols va comptar amb moltes sorpreses. Una d’elles va ser la participació al programa de periodistes reconeguts a nivell nacional com Ramon Besa, Manolo Oliveros, Helena Condis, Toni Padilla, Joan Batllori, Gerard Romero, Ricard Vicente o Albert Díez. El carrusel esportiu també va comptar amb el testimoni d’esportistes ebrencs a l’elit com els futbolistes Aleix Garcia, Oriol Romeu i Gerard Badia, la jugadora Paola Soldevila i el tècnic del Barça femení Rafel Navarro.

Vídeo d’un fragment de la part final del programa 500 / Font: Mario Guerrera

L’equip de Tots els Gols també va comptar en directe amb algunes persones que anteriorment formaven part del programa per fer-les també partícips d’un dia tan especial. Les converses amb Jordi Segarra, Ramón Bel, Miquel Segarra, Noemí Alquézar, Mario Guerrera, Júlia Albesa i Laia Viñas van aportar moltes anècdotes però sobretot van servir per rendir homenatge a totes aquelles persones que havien participat i aportat el seu granet de sorra al llarg de la història del programa. Finalitzat el programa 500, la jornada va acabar amb un brindis als estudis d’Imagina Ràdio de Tortosa.

Redacció: J.G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -