14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Estira-i-arronsa entre vaguistes i Mossos, després del tall a l’Ampolla

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Testimonis que van contemplar l’episodi, comenten que després del tall de l’AP-7, al voltant de les 6 de la tarda, en el moment que els manifestants marxaven per agafar els cotxes, agents dels Mossos d’Esquadra van perseguir a una xiqueta, qui anava acompanyada dels seus pares. La persecució va cridar l’atenció als vaguistes que van córrer per evitar la detenció o identificació,  fita que van acabar aconseguint.

Entre els presents, estava la regidora de la CUP de Deltebre, Dayana Santiago, qui ha denunciat a través de les xarxes l’actuació dels agents.

En el vídeo no es pot observar, però hi va haver un estira-i-arronsa amb els agents, i els presents expliquen, que els policies van agafar pel coll al pare de la noia. Després de les empentes, els agents van marxar del lloc dels fets.

Per la seva banda, aquesta casa s’ha posat en contacte amb els Mossos d’Esquadra, qui comenten que els agents volien identificar a la noia perquè va proferir insults i amenaces contra els agents, mentre es produïa el desbloqueig de l’AP-7.

El tall a l’AP-7 a l’Ampolla es va fer sense cap incident, amb molta gent, i els Mossos van desallotjar a l’estil “arrenca cebes”, on la gent s’asseu a terra i la treuen d’una en una. Abans del bloqueig, centenars de persones van fer un dinar popular al camp de futbol de l’Ampolla.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -