14.3 C
Amposta

[VÍDEO] “El Foraster” de TV3 es passeja per Tivissa

Quim Masferrer commou amb històries úniques i singulars a Tivissa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

“El Foraster” de TV3 ha visitat aquest dilluns el poble de Tivissa, a la Ribera d’Ebre. És un municipi d’orígens ibers i un dels més extensos de Catalunya. Quim Masferrer ha passejat pels carrers i ha trobat històries úniques i singulars. El programa ha tingut 478.000 espectadors i un 24% de quota de pantalla.

Al programa podem veure la Fina i en Miquel, un matrimoni que amb les seues cadires de rodes elèctriques fan curses pels carrers del poble; o els arqueòlegs que, al poblat de Castellet de Banyoles, piquen i caven la terra a la recerca de restes del passat; o també “les bessonetes”, dues joves expertes en Tik-Tok que li descobriran a Quim Masferrer el difícil món de les coreografies.

Però a Tivissa també hi ha qui ha posat pausa al ritme frenètic de la vida. Com en Gerard, un cuiner d’alt nivell que ha trobat la felicitat fent bivac a dalt dels cims, un moment de pau i felicitat que compartirà amb Quim. O en Severino, un pastor de cabres que fa dècades que viu entregat al seu ramat sense cap dia de descans, però que acceptarà la invitació d'”El Foraster” per fer una cosa que no ha pogut fer des que era un nen: veure el mar.

L’alpinista de Tivissa dobla els seguidors a Instagram gràcies a “El Foraster” de TV3

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -