14.3 C
Amposta

[VÍDEO] El discurs viral d’Alexia sobre l’oblit del Delta per part de les administracions

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La problemàtica que arrossega el Delta de l’Ebre ha calat la consciència de moltes persones que són de les Terres de l’Ebre; però darrerament, després de l’última ‘bofetada’ al Delta en passar el temporal Filomena i veure que aquest es continua destruïnt, ha calat la consciència de persones com l’Alexia Roig, de Sabadell, qui ha volgut fer un vídeo reivindicatiu en què expressa la seva impotència davant la no actuació de les administracions per recuperar el paratge natural:

“Necessito expressar-me.

Potser no sóc la persona adient que hauria de parlar d’això, ni potser esperàveu que una persona de Sabadell opinés així d’aquest tema.

Potser no són els incendis d’Austràlia, ni un tsunami a Haití. Però també és la destrucció d’un ecosistema, extinció de la fauna i la flora, i les dificultats de subsistència pels seus habitants.

Només volia deixar constància del que està passant i tenia ganes d’expressar la meva desaprovació a totes les accions del Govern referents a aquest tema.

Sóc conscient que hi ha mil problemes més arreu de Catalunya i d’Espanya, però he decidit centrar-me en el Delta, perquè és un lloc que estimo i sento com casa meva, i quan veus destrucció, només veig lluita.

Gràcies per donar-li un cop d’ull i si podeu compartir-lo seria fantàstic.”

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de ALEXIA ROIG (@alexiaroig)

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -