14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Debat electoral de Tortosa

Els candidats a l'alcaldia de Tortosa debaten en un duel polaritzat i amb ERC com a clau del futur govern

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els candidats i candidata a l’alcaldia de Tortosa van participar aquest dimarts en el debat electoral més esperat de les eleccions municipals, que se celebraran el proper 28 de maig. Organitzat pel Col·legi de Periodistes i realitzat per Canal 21 Ebre, aquest debat va ser transmès en directe i va ser seguit per més de 7.500 persones, tant a través de l’emissió en directe com de la redifusió posterior.

El debat va posar de manifest la polarització de les eleccions municipals a Tortosa, amb una clara disputa entre Junts per Tortosa i Movem Tortosa-PSC. També es va destacar el paper determinant que podria jugar Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) en la conformació del futur govern municipal, especialment si no hi ha majories absolutes.

Durant el debat, es van abordar temes clau per a la ciutat de Tortosa, com l’ús dels terrenys de Renfe, la construcció del nou hospital, la millora de la mobilitat o la necessitat de més habitatge social. Sergi Arnau, Miquel Albacar, Xavier Faura, Jordi Jordan i Meritxell Roigé, representants dels diferents partits, van exposar les seves propostes i visions en relació amb aquests temes, buscant convèncer els ciutadans amb les seves idees i projectes per a la ciutat.

La participació activa dels candidats i la diversitat de les seves propostes van reflectir la importància d’aquestes eleccions per al futur de Tortosa. Amb una alta audiència i una gran expectació, el debat va mostrar l’interès de la ciutadania en conèixer les diferents opcions polítiques i les seves propostes per al desenvolupament i millora de la ciutat.

Ara, els ciutadans de Tortosa tindran l’oportunitat de reflexionar sobre les idees presentades durant el debat i prendre una decisió informada en les properes eleccions municipals. L’esperança de canvi i millora per a la ciutat és present, i el vot dels ciutadans determinarà qui liderarà Tortosa en els propers anys.

Podeu veure el debat sencer aqui:

Debat electoral Tortosa

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -