14.3 C
Amposta

[VÍDEO] Catalunya Ràdio millora el centre emissor del Perelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Perelló és un municipi amb deficiències de cobertura de ràdio, per aquest motiu es va millorar el centre emissor per eliminar la zona fosca de cobertura. El director de Catalunya Ràdio, que ocupa el càrrec des del gener de 2016, Saül Gordillo, ha visitat aquest matí la població i, conjuntament, amb membres del consistori ha visitat l’antena de cobertura.

Aquesta millora, que ha suposat la instal·lació d’un nou repetidor al coll de les Guàrdies, permetrà els 3.000 habitants de la població poder sintonitzar sense problemes les diferents emissores del grup i, també, facilitar la recepció d’avisos d’emergències, atès que el terme municipal es troba inclòs dins del Pla d’Emergència Nuclear de Tarragona (PENTA) per la proximitat amb la nuclear de Vandellòs.

Gordillo ha destacat l’esforça del grup d’emissores durant els últims anys per posar remei a aquest tipus de situacions i garantir la cobertura als municipis amb un mínim de població. “Estem ja per sobre del 98% de la cobertura al principat. Com a emissora pública creiem que era una assignatura pendent resoldre aquesta mancança perquè la millora manera de fer servei pública i arribar és que la part d’FM sigui universal per tothom”, ha argumentat.

Els responsables que han permès la instal·lació del nou repetidor de Catalunya al Perelló, des de la sala de control de l’equipament

Declaracions del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -