14.3 C
Amposta

Veïns i veïnes de la Terra Alta i el Matarranya demanen mesures diferenciades pel món rural

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Veïnes, veïns i associacions de la Terra Alta i el Matarranya s’han organitzat perquè la Generalitat de Catalunya des de diumenge permet a tothom, dins del territori català, a anar a l’hort a collir els productes necessaris per a l’autoabastament. Però a la Terra Alta moltes persones tenen l’hort al Matarranya (Aragó) i continuen sense poder anar a collir productes de primera necessitat. Ara han impulsat una recollida de firmes a través de change.org perquè les mesures de l’estat d’alarma tinguin en compte el món rural.

En el comunicat apunten: “Un cop més s’han oblidat del món rural. Han oblidat que aquí hi ha horts que alimenten a la gent, donen salut i reactiven l’economia local. Ens diuen que volen frenar el despoblament, i no veiem enlloc cap mesura pensada des de i per al món rural. Inclús, tot el contrari, s’ha privilegiat les grans superfícies i indústries front els petits horts, ramaders i productors.”

“Exigim que les administracions competents prenguin mesures pensades per a la zona rural. Mai no hi haurà futur per a les nostres comarques mentres les dinàmiques de presa de decisió des dels governs siguin fetes en un despatx, en una capital, lluny de la nostra realitat i del nostre dia a dia.”

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -